Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan AC Milan'ın Brezilyalı futbolcusu Robinho'nun menajeri Marco Kırdemir, tecrübeli futbolcu için Türkiye'nin de bir seçenek olduğunu söyledi.

"İSPANYA'DAN BİR TAKIMLA GÖRÜŞME HALİNDEYİZ"
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Kırdemir, "Başkan Galliani ve futbolcunun kendisi tüm temsil haklarını bana verdi. Türkiye ve diğer ülkelerde Robinho'nun temsilcisi benim. Şu anda İspanya'dan bir kulüple görüşme masasındayız. İstanbul kulüplerinin Robinho'yla ilgilendiğini biliyoruz, ama şu ana kadar bizi arayan olmadı" dedi.  

"TÜRKİYE BİR SEÇENEK"
Robinho'nun Türkiye'ye bakış açısının pozitif olduğunu dile getiren Kırdemir, "Robinho, Türkiye'de de oynayabilir. Bir sorun yok, ama sunulacak şartlar çok önemli. Teklifi görmeliyiz. Kararımızı buna göre vereceğiz. Oyuncum Türkiye'deki büyük takımlar ve İstanbul'la ilgili yeterli bilgiye sahip" diye konuştu.  

"KİRALIK YA DA SATIN ALMA OPSİYONUYLA"
Marco Kırdemir, AC Milan'ın Robinho'yu bedelsiz bırakabileceği iddiası için ise "Galliani'yle yaptığımız toplantıda böyle bir konu geçmedi. Futbolcunun Milan'la 2 yıl daha kontratı var. Bedelsiz bırakmayacaklar. AC Milan, satışı için 5 ile 6 milyon euro arasında bir ücret talep ediyor. Fakat, içerisinde satın alma opsiyonun da olduğu, kiralama yöntemini de tercih edebilirler. Net bir şey söyleyemem, kulübe sormanız gerekir. Ama sanırım 2 milyon euro kiralama bedeli istiyorlar" dedi. 
Editör: TE Bilişim