'N'Doye'de sorun yok'

Trabzonspor Başkanı Şener açıkladı: “Oyuncuyla bizzat ben anlaştım. En kısa zamanda imzalar atılacak. Trabzonspor hedeflerine ulaşacak kadroyu kuracak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın”

Trabzonspor’da dün gündemin bir numaralı maddesi N’Doye’ydi... Başkan Sadri Şener’in Danimarka’ya giderek gerçekleştirmeye çalıştığı transferle ilgili pürüz çıktığı iddiaları internet sitelerinde geniş yer buldu. Hatta transferle ilgili yönetici Tuncay Bekiroğlu’nun, “Şu anda anlaşmadan uzağız” sözü Bordo-Mavililer’de tedirginlik yarattı. Danimarka şampiyonu Kopenhag’da oynayan Senegalli golcüyle ilgili Şener net konuştu. Transferde sıkıntı yaşandığı iddialarını yalanlayan Karadeniz ekibinin patronu, “Oyuncuyla bizzat ben anlaştım. O da Türkiye’yi ve bizi çok istiyor. En kısa zamanda imzalar atılacak. Trabzonspor hedeflerine ulaşacak kadroyu kuracak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Sırada Mathijsen var

3 milyon Euro bonservis bedeli olan N’Doye için teknik direktör Şenol Güneş’in de ısrarcı olduğu biliniyor. Hava toplarındaki hakimiyeti ve süratiyle rakip savunmaların kâbusu olan 27 yaşındaki futbolcu, Güneş’in istediği isimler arasında ilk sırada yer alıyor. Bu arada Trabzonspor, Hollandalı savunma oyuncusu Mathijsen için de kulübü Malaga ile görüşmelerini sürdürüyor.


Fanatik

Editör: TE Bilişim