Bu sözler, Erkan Zengin'in Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında büyük bir transfer yarışının kahramanı olmasını eleştiren Mehmet Demirkol'a ait.

Erkan Zengin ilk Beşiktaş'a transfer olduğunu ama burada başarıyı yakalayamadığını ve Eskişehirspor'a gittiğini hatırlatan Deamirkol, "Eskişehir'de en çok topu ayağına alan en çok topla oynayan oyuncu. Kayserispor'daki Mehmet Topuz'un bir versiyonu" dedi.
 
Ne Fenerbahçe'de ne de Trabzonspor'da Erkan'ın topla o kadar oynamasına izin verilmeyeceğini belirten Demirkol, sözlerini "Öyle bir rol almazsa, anormal bir performans gösteremez. Bu kadar önemi nedir anlamıyorum. Zamanında, 'Neden Tarık Çamdal için millet bu kadar birbirini yiyor' diye sorduk" diye sürdürdü...
 
Demirkol, "Erkan Zengin, Fenerbahçe'de kimin yerine oynayacak. Hatta ileri gidiyorum, Trabzonspor o kadar iyi değil ama Trabzonspor'da da kimin yerine oynayacak. Trabzonspor önde çok kalabalık arka boş. Bağlantıyı mı kuracak?" diye sordu.
 
Eskişehirspor'u Türkiye'nin yeni Kayserispor'u olarak da nitelendiren Mehmet Demirkol, "Bir takım bu kadar başarılı olur mu? Her yıl bir oyuncu satıp kasayı dolduruyorlar. Bu anlamda kulüp yöneticilerini tebrik ediyorum" yorumunu yaptı.