Bordo-Mavili yöneticiler, teknik direktör Ersun Yanal’ın verdiği rapor doğrultusunda arayışlarını ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Kayseri’den kaleci Hakan Arıkan’ı sezon sonuna kadar kiralayan yönetim, Akhisar’ın başarılı stoperi Uğur Demirok’la da her konuda anlaşmıştı. Bu iki ismi borsaya bildiren Fırtına, şimdi de uzun süredir istediği Serdar Taşçı için girişimlere başladı.

SERDAR TAŞÇI OPERASYONU
Habertürk'ün haberine göre; 27 yaşındaki stoperle anlaşan Trabzon, transferde ikinci adıma geçti. Durum değerlendirmesi yapan Bordo-Mavili yönetim, Spartak Moskova’nın ikna edilmesi için bir yöneticinin Rusya’ya gitmesini kararlaştırdı. Rus ekibinden, Serdar için belirlenen 4 milyon euroluk bonservis bedelinin aşağı çekilmesi istenecek. Fırtına kapıyı 2.5 milyon euro’dan açacak. Eğer Spartak Moskova, Trabzonspor’un teklifine onay verirse; Serdar Taşçı, Bordo-Mavili formayı giyecek.

FIRTINA'NIN TRANSFER DOSYASI
Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin’in transferi ile ilgili olarak, “Fenerbahçe de istedi ancak Erkan için Trabzon ile anlaştık. Transferin önümüzdeki günlerde sonuçlanacağını tahmin ediyorum” dedi.

Trabzon, Muhammet Demir için G.Antep’in kapısını çaldı. Kırmızı-Siyahlılar’a Soner, Ferhat Yazgan artı 1 milyon euro önerildi. Hamburg forması giyen Tolgay Arslan’ın transferinde sona gelindi. 24 yaşındaki genç orta saha ile her konuda anlaşılmasına rağmen, oyuncunun eşi sorun çıkardı. Tolgay’ın eşi ikna edilirse, Hamburg’la masaya oturulacak.
Editör: TE Bilişim