Trabzonspor'un tranfser gündeminde yer alan Sertar Taşçı'nın menajeri Ahmet Bulut'tan Türk takımlarına hem umutlu hem de kötü haber geldi.

Serdar'ın bir daha Rusya'ya dönmek istemediğini kaydeden Bulut, bu kulüple sözleşmesini yenilemeyeceğini kaydetti. Ancak Serdar'ın şuan da formasını giydiği Bayer Münih'in oyuncunun sözleşmesini uzatmaya istekli olduğunu ve Serdar'ın bunu istediğini kaydetti.   Bayern Münih'te kiralık olarak forma giyen Serdar Taşçı'nın menajeri Ahmet Bulut, Rus haber ajansı Tass'a konuştu ve oyuncusunun Spartak Moskova'ya dönmeyeceğini söyledi. Rus ekibi ile 2017'de sözleşmesi bitecek Serdar'ın Rusya'ya dönmek istemediğini kaydeden Bulut, "Tabii ki Spartak Moskova ile bir sözleşmesi var. Ancak dürüst olmak gerekirse, Rusya'ya dönmek istemiyor, ilk olarak Avrupa'da kalmak istiyor. İkincisi de Rusya ile Türkiye arasında da karışık bir politik durum var. Spartak ile sözleşmesini yenilemeyecek" dedi.

"SÖZLEŞMESİNİN UZATILMA İHTİMALİ VAR"

Bayern Münih'in oyuncusunun bonservisini alma düşüncesi bulunduğunu kaydeden menajer, "Serdar Bayern Münih'e gider gitmez sakatlandı. Kulüpte dünya çapında 6 defans oyuncusu var, o yüzden zamanını bekliyor. Bayern Münih'in aklında sözleşmenin Mayıs ayında uzatılma ihtimali var, biz de dünyanın en güçlü kulüplerinden birinde olduğu için bunu istiyoruz" ifadelerini kullandı. Devre arasında kiralık olarak Bayern Münih'e giden Serdar, sadece 1 maçta 53 dakika şans bulabildi.
Editör: TE Bilişim