Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yüksek bonservis ücreti nedeniyle Serdar Taşçı transferini askıya aldı. 

Yeniden yapılanma kapsamında alternatifli bir transfer listesi ile yola çıkan Trabzonspor'da Serdar Taşçı için Spartak Moskova ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınamadı. 

UEFA'nın koyduğu bütçe kısıtlaması nedeniyle transfere dar bir bütçe ayıran bordo mavililer, Spartak Moskova'nın yüksek bonservis ücreti istemesi nedeniyle Serdar Taşçı transferinde geri adım attı. 29 yaşındaki savunma oyuncusunun Trabzonspor'a gelmeyi çok istediği ancak, bordo mavililerin Rus ekibiyle şartlarda anlaşamadığı ve şimdilik bu transferin askıya alındığı ifade edildi. 

KAMP TARİHİ DEĞİŞTİ 

Trabzonspor'un daha önce 4 Temmuz'da Slovakya'da başlayacağı açıklanan kampın tarihi değişti. Yeni tarihe göre Trabzonspor kafilesi 3 Temmuz'da gece geç saatlerde Trabzon'dan Viyana'ya uçacak. Buradan karayolu ile Slovakya'ya geçecek olan bordo mavililer, ilk antrenmanını da 4 Temmuz'da gerçekleştirecek. 

MUSTAFA AKÇAY'DAN DESTEK 

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın, bordo- mavili kulübe destek olmak için Akyazı Stadı'ndan loca satın alacağı belirtildi. Daha önce geçmiş dönemden kalan 200 bin lira alacağından vazgeçen Mustafa Reşit Akçay'ın, Trabzonspor'a borçlu olduklarını ve bu borcu ödemenin kolay olmayacağını belirterek küçük de olsa bordo mavili kulübe katkı sağlamak istediği belirtildi. Osmanlıspor'u çalıştıran Akçay'ın, Trabzonspor'un yapımı devam eden yeni stadından loca satın alarak kulübe destek olacağı ifade edildi.
Editör: TE Bilişim