Trabzonspor, 800 bin euro'luk ücretine zam yapılmadığı için Beşiktaş ile sözleşme uzatmayı düşünmeyen Tomas Sivok'a yoğunlaştı.
Siyah-beyazlı kulüpten yıllık 1.5 milyon euro istediği için İstanbul'a dönmesi imkansız hale gelen Çek futbolcuya, bordo- mavililer 1.3 milyon euro önermeyi planlıyor. Listedeki diğer stoper adaylarının bonservis bedelleriyle birlikte maliyetlerinin 5 milyon euro'lara çıkması eski Beşiktaşlı Sivok'u daha cazip hale getiriyor.

TOPLAM MALİYET 4 MİLYON EURO
Şenol Güneş'in de Türkiye'yi yakından tanıyan Tomas Sivok'ta ısrarcı olduğu öğrenildi. Dany için istenen 2.5 milyon euro'luk bonservis ve oyuncunun talep ettiği yıllık 900 bin euro'dan 3 senelik sözleşme, Kamerunlu'nun maliyetini 5 milyon euro'nun üzerine çıkarınca bordomavililer, toplam 4 milyon euro karşılığında Sivok'u bitirmek istiyor.

DANY 2'NCİ PLANDA
Sol Bamba ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Trabzonspor, Gaziantepsporlu Dany'yi Sivok'un alternatifi olarak listede tutuyor. Çek Milli Takımı'ndaki eski Beşiktaşlı Sivok ikna edilemezse rota yeniden Dany'ye dönecek. 
Editör: TE Bilişim