Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'nda ortaya koyduğu futbol ile yıldızını parlatan Cezayirli forvet Islam Slimani, milli takımdaki eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic'ten kendisi ile birlikte Trabzonspor'a gelmesi yönünde herhangi bir davet almadığını belirtirken, söz konusu iddiaları asılsız olarak niteledi. 

"Bana hiçbir şey anlatmadı"

Kariyerini Portekiz Premier Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon'da sürdüren Slimani, bu konuda Le Buteur'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Açıkçası, bana hiçbir şey anlatmadı. Basında bana Türkiye'de kendisine katılmam yönünde bir teklif yaptığını okudum ama bunlar uydurma. Bu, beni şaşırttı, çünkü o yönde hiçbir şey yoktu."

"Sporting ile sözleşmem var ve bu nedenle şu anda tek taraf ben değilim"

Monaco ile de anılan forvet oyuncusu, Sporting Lizbon'daki eski teknik direktörü Leonardo Jardim'in Ligue 1 temsilcisinin başına geçmesi sonrası çıkarılan söylentilere yönelik ise şu ifadelere yer verdi:

"Henüz somut bir şey olmadığı söyleniyor. Her şeyi oyuncu temsilcim idare ediyor. Bağlantıları, ilgili kimseler ile görüşmeleri ve bütün bu şeyleri. Sporting ile sözleşmem var ve bu nedenle şu anda tek taraf ben değilim. Bana inanın ki tek dileğim son sezona göre daha iyi bir başlangıç yapabilmek için kalan sürede kendimi toplamak."