Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in alınmasını ısrarla istediği İslam Slimani'nin transferinden, yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçtiği öğrenildi. Yapılan görüşmelerde Cezayirli futbolcu için kulübü Sporting Lizbon'un 12 milyon euro istemesi sonrasında bordo-mavililer pazarlık masasından kalkmış, beklemeye geçmişti. Slimani'ye talip çıkmaması durumunda Portekiz kulübünü fiyatta indirime zorlamayı hedefleyen Trabzonspor'un bu bekletisi, İngiltere'den gelen haberler sonrasında boşa çıktı.

Cezayirli golcüyü transfer etmek isteyen Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın 10 milyon euro'luk teklifle Sporting Lizbon'un kapısını çaldığı kaydedildi. Hem Cezayir hem de İngiliz basını, Crystal Palace'ın bu oyuncuyu kadroya katmaya kararlı olduğunu, bu nedenle de kesenin ağzını açtığını yazdı.

Yapılan haberlerde Newcastle, West Ham, Schalke, Leverkusen ve Marsilya gibi takımların Slimani'yle ilgilendiğini belirtti. Portekiz basını ise golcü oyuncunun yeni sezonda Premier Lig'de olacağını iddia etti. Bu gelişmeler sonrasında Slimani defterini kapatan Trabzonspor'un listesinde yer alan diğer isimlere yöneldiği öğrenildi.

Bordo-mavili kulübün golcü transferinde rotasını Vedad İbisevic'e çevirdiği ifade edildi. Kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın Fransa'da Vahid Halilhodzic'le görüşmesinin ardından Bosna Hersek'e geçmesi, bu transfer gelişmesini güçlendirdiriyor.

Boşnak golcüyle anlaştıktan sonra kulübü Stuttgart'ın kapısını çalmayı planlayan Trabzonspor yönetiminin, İbisevic'in transferini 5 milyon euro'ya bitirmek istediği gelen haberler arasında. 
Editör: TE Bilişim