Trabzonspor'da Robert Vittek ve Marek Cech gönderilecek futbolcular arasına konulurken, Toulouse’un Senegalli sol beki Cheikh M’Bengue transfer listesine eklendi. 

Teknik direktör Şenol Güneş, Almanya kampının ardından geldiği Trabzon'da vakit kaybetmeden Asbaşkan Nevzat Şakar ve Genel Menajer Giray Bulak ile biraraya geldi. Takımın son durumu hakkında Asbaşkan Nevzat Şakar'a bilgi veren deneyimli teknik adamın, transfer konusundaki isteğini yinelediği öğrenildi. 

Şenol Güneş'in, takımdan gönderilmesi ya da takasta kullanılmasını istediği isimleri Nevzat Şakar'a ilettiği belirtilirken, Başkan Sadri Şener'in de Cuma günü Trabzon'a gelip, Şenol Güneş, Giray Bulak ve Nevzat Şakar'la geniş kapsamlı bir toplantı yapacağı ifade edildi. 

Teknik direktör Şenol Güneş'in gönderilmesini istediği isimlerin başında Robert Vittek olduğu öğrenildi. Almanya kampında istenilen performansı gösteremeyen Slovak oyuncuya gelen tekliflerin değerlendirileceği ve bu kulüplerden birine satılacağı ya da takasta kullanılacağı gelen haberler arasında. 

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi için son dakika transferi olarak kadroya katılan Marek Cech'in de gönderilmesi muhtemel oyuncular listesinde olduğu ifade edildi. Cech son olarak Almanya kampında hastalanmış ve takımla birlikte antrenmanlara katılamamıştı. 

Golcünün yanı sıra sol bek arayışlarını da sürdüren Bordo-Mavililerin, Toulouse’un Senegalli sol beki Cheikh M’Bengue’yi listesine eklediği belirtildi. Fransa Ümit Milli Takımı’nda oynadıktan sonra Senegal Milli Takımı’nda forma giymeye başlayan 1988 doğumlu genç oyuncunun kariyerinde Toulouse’den başka bir kulüp bulunmuyor. Yönetimin M’Bengue için ödemeyi planladığı ücretin ise 4 milyon euro olduğu öğrenildi.