Trabzonspor, forvet için Hull City'nin golcüsü Nikica Jelavic'in işini bitirmek üzere... Jelavic'i dün bordo-mavililerin sportif direktörü Süleyman Hurma doğruladı.

Hurma yaptığı açıklamada, "Evet Jelavic listemizde. Özellikle teknik direktörümüz Ersun Yanal bu oyuncuyu çok istiyor. Forvet olarak listemizin başında bulunan isim Jelavic. Bu transferi bitirmek için çalışmalarımız sürüyor. Kısa zamanda sonuç alırız" ifadesini kullandı. Daha önce Glasgow Rangers'ta forma giyen 29 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezon takımı Hull City adına 8 gol kaydetti ancak Kaplanlar'ın düşmesine engel olamadı. Jelavic için Trabzonspor'un 3 milyon sterlin'lik teklif yaptığı ileri sürüldü. Fırtına'nın geçtiğimiz yıllarda da ilgilendiği Jelavic, forvette oynuyor. 1.87 boyundaki yıldız güçlü fiziği, son vuruşlardaki becerisi ve kafa toplarına olan hakimiyeti ile tanınıyor. Hırvatistan Milli Takımı'nın da önemli isimleri arasında yer alan Jelavic, bugüne kadar oynadığı 36 maçta 6 gole imza attı. Bordo-mavili ekibin Hırvat golcüye haftada 55 bin sterlin'den 3 yıllık sözleşme teklif ettiğini öne sürdü. Jelavic'in Hull'un ligden düşmesiyle yüzde 30'luk bir gelir kaybına uğradığı için Türklerin teklifini kabul ettiği belirtildi. 

YENİDEN AATİF 
Bu arada kanatları güçlendirmek isteyen bordo- mavililer, Sivassporlu Aatif Chahechouhe için yeniden harekete geçmeye karar verdi. Nordin Amrabat'ın G.Saray'da kalmasından sonra Aatif için yeni bir teklif sunulacak. Sivasspor ile 2017 yılına kadar sözleşmesi olan 28 yaşındaki Aatif, forvet ve sol kanatta görev yapabiliyor. 1.76 boyundaki yıldız, Sivasspor ile 119 maça çıktı ve 42 gol attı, 24 de asist yaptı.
Editör: TE Bilişim