Trabzonspor, transferde gözünü kararttı, bir yerli yıldızı daha kadrosuna katmak adına girişimlere başladı. Bordo-Mavili yönetim Barış Memiş, Kadir Keleş artı bir miktar para karşılığında Uğur Demirok için Akhisar'ın kapısını çaldı.

Yaptığı 17 takviye ile transfer gündeminin 1 numarası olan Trabzonspor, ayağını gazdan çekmiyor. Akhisar’daki başarılı performansıyla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de radarına giren Uğur Demirok için Bordo-Mavililer reddedilmesi zor bir transfer paketi hazırladı. Ege ekibinin Uğur için belirlediği 3 milyon Euro'yu aşağıya çekmek isteyen Fırtına, Barış Memiş ve Kadir Keleş'in bonservislerini artı 1 milyon Euro para önerdi. Milli takıma kadar yükselen 25 yaşındaki oyuncu için Yeşil-Siyahlı ekibin yöneticileri gelen teklifi cazip buldukları belirtildi.

Akçay'ın adamı

Trabzon'u çalıştırdığı dönemde Barış Memiş'i A Takım'a kadar çıkartan Mustafa Akçay'ın yapılan görüşmelere onay vermesi bekleniyor. Vahid Halilhodzic tarafından kadro dışı kalan Barış da eski hocası Akçay'ın yanına gitmeye sıcak bakıyor. Sağ bekte oynayan Uğur'un Avrupa kupalarında forma giymek istemesi ise transfer görüşmelerinde Trabzon'un elini güçlendiriyor.