Trabzonspor'un sosyal medyada ki etkin sayfalarından TSunami TV uzun süredir takipte olduğu genç yeteneğin transferi konusunda yönetime talepte bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA;

Uzun süredir özenle takip ettiğimiz ve performansını inişli, çıkışlı incelediğimiz Brezilyalı Bruninho, Trabzonspor'un çalım atan, orta açan ve ayaklarına hakim kanat oyuncusu ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilecek bir yetenek olduğunu gerek performansı, gerekse hırslı görüntüsüyle bizlere göstermiştir.
Üst düzey tekniği, hızı, çevikliği ve dayanıklılığı onu farklı kılıyor. Ayaklarına son derece hakim oluşuyla ve hızıyla dikkat çeken Bruninho, bizlerin incelemelerinden olumlu not almıştır.

26 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Bruninho, Danimarka ekiplerinden Nordsjaelland takımında forma giyiyor. Piyasa değeri ise sadece 280 bin Euro...

Peki Bruninho nasıl bir performans sergiledi ki, testlerden olumlu geçti derseniz işte size 2 senede büyük çıkış gösteren Bruninho'nun göz dolduran istatistikleri:

2014-15 sezonunda çıktığı 33 resmi maçta 12 gol atıp, 1 asist yapan Bruninho, bir kanat oyuncusu olmasına rağmen oldukça skorer bir kimliğinin olduğunu da göstermiş oldu.

"Her oyuncunun parladığı bir dönem vardır" sözlerini duyar gibiyiz.
İşte bu yüzden geçen sezon ismini ortaya atmaktan çekindik ancak Bruninho, içinde bulunduğumuz sezonda (2015-16 sezonu) 16 resmi maça çıkıp 9 gol, 1 asistlik performans sergileyince bizlerin yetenek sınavından başarıyla geçmeyi başardı.
Son iki sezonda yükselişe geçtiği için henüz fazla dikkat çekmeyen Bruninho'yu dünya devleri kıskacına almadan bizler Trabzonspor'a önermek istedik.

Başkanımız Muharrem Usta, bilindiği üzere sosyal medyada aktif bir görüntü sergiliyor.
Sosyal medyada aktif olmasıyla birlikte taraftarlarının dertlerini de, isteklerini de dinlediğini Trabzonspor Medical Park'a, Tarence Kinsey (disiplinsizliği nedeniyle takımdan ayrıldı) ve Darius Johnson Odom'u alarak gösterdi.

Bizler de başkanımızın bu özelliğini değerlendirerek sosyal medya ve kulübün iletişim adreslerinden kendisine ulaşmamız halinde, Bruninho transferinin gerçekleşeceğini düşündük.

Biz bu transferde üzerimize düşeni yapacağız. Eğer siz de bu transferin gerçekleşmesini istiyorsanız lütfen Twitter üzerinden Muharrem Usta'nın kişisel Twitter adresini etiketleyerek, ‪#‎BruninhoTrabzonspora‬ hashtagiyle transferin gerçekleşmesine yardımcı ol.
Peki bu Bruninho'nun görüntüsü yok mudur? O da var. Buyrun bu video karar vermenize yardımcı olsun.

Desteklerinizi bekliyoruz...
Editör: TE Bilişim