Trabzonspor'la başarılı sonuçlara imza atan Sadi Tekelioğlu'na Gençlerbirliği'nin ardından Antalyaspor da talip oldu.

Trabzonspor’da Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak göreve getirilen Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu’nun takımı toparlaması ve iyi sonuçlar alması başka kulüplerin iştahını kabarttı.

Bir süre önce Gençlerbirliği’nden gelen teklife “Hayır” yanıtı verdiği öğrenilen deneyimli teknik adama şimdi de Eto’olu Antalyaspor’dan teklif geldiği ortaya çıktı.

Devre arasında görevi bırakmak isteyen Tekelioğlu’nun Bordo-Mavili yönetimle yeniden masaya oturacağı, kalmasında ısrar edilirse sezon sonuna kadar kalabileceği ancak yeni bir hoca gelmesi halinde Antalyaspor’un teklifine ‘Evet’ diyeceği kaydedildi.

Altyapının başına tekrar geçmeyi düşünmeyen Tekelioğlu’nun kendi geleceği açısından da yönetimden bir an önce karar vermesini istediği belirtildi.

LİSTEDE FLAŞ ADAYLAR VAR

Öte yanda Romanya’da Lucescu ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, deneyimli teknik adamı ikna etmeye çalışıyor. Usta, Luce’den istediğini alamazsa yine flaş isimlere yönelecek. Muharrem Usta’nın listesinde Marcelo Bielsa, Jos Luhukay, Juande Ramos gibi önemli teknik adamları olduğu kaydedildi.

Kaynak: Habertürk
Editör: TE Bilişim