Bordo mavililer, transfer çalışmalarını Berlin ve Paderborn kentine kaydırdı. Trabzonspor yönetimi Hertha Berlinli Tolga Ciğerci ve Paderborn’lu Süleyman Koç’u renklerine bağlamak istiyor. Sezon başından beri 22 yaşındaki orta saha futbolcusunu almak isteyen Trabzonspor, ancak bir türlü amacına ulaşamadı. 

‘İNGİLTERE’Yİ İSTİYORUM’ 

Tolga transferini gerçekleştiremeyen yönetim, yıldız futbolcuyu almak için tekrar harekete geçtiği öğrenildi. Ancak genç futbolcunun menajeri ve kulübü Hertha da transfere sıcak bakmıyor. Geçtiğimiz Nisan ayından beri sakat olan ve yaklaşık 9 aydır top oynamayan Tolga “Benimle ilgilenmeleri benim için sevindirici. Ancak ben öncelikle iyileşmek istiyorum. Bundesliga’da kalmak ve daha sonra da İngilitere liginde kariyerimi sürdürmeyi amaçlıyorum” dedi. Hertha Menajöeri Michael Pretz ise “Bu transferin gerçekleşmesi söz konusu değil” diyerek bordo mavililerin ümidini sonlandırdı. Trabzonspor yönetimi Almanya’da oynayan futbolculardan Süleyman Koç’u da renklerine bağlamak için harekete geçtiği öğrenildi. 

ERSUN YANAL ÇOK İSTİYOR 

Paderborn ile yıldızı parlayan kanat oyuncusunu özellikle Yanal’ın çok istediği öğrenildi. Süleyman bir yıldır Paderborn’da oynuyor. 25 yaşındaki futbolcu kendisinin transfer ile ilgili söylentilere kafayı takmadığını ve sadece kendisini futboluna verdiğini söyledi. 

Süleyman “Ben futboluma bakıyorum. Transferle babam ve menajerim ilgileniyor” dedi. Süleyman Koç’un babası Yaşar Koç ise isim vermeden “Türkiye’den kulüplerle görüştük. İsim vermem doğru olmaz. Ayrıca Süleyman’ın daha Paderborn ile sözleşmesi var” dedi.