2010-2011 sezonu için kendilerini şampiyon gördüğünü söyleyen tecrübeli eldiven, "Bizi bu noktaya getirenlerde sıkıntı aramak lazım" dedi.
 
Tolga Zengin, 2010-2011 sezonunda yaşanan 'Futbolda Şike' operasyonu sonucunda kendilerini şampiyon gördüklerini söylerken, "Hasret kaldığımız şeyler var.
 
Haksızlıklara uğradık. Biz güçlü olacağız. Bu başarılarımızı, hakkımızı kimseye vermeyeceğiz. Süreç çok uzadı. Kupasında falan değiliz zaten. Bizim vicdanımız rahat. Biz o senenin şampiyonu olarak görüyoruz kendimizi. Onlarda kendilerini şampiyon olarak görebilir.
 
Ben olayın hakkında, hukukundayım. İnsan Hakları Mahkemesi'ne neden gittiğimizi, buralara olayın neden geldiğini anlamıyorum. Başkalarından medet ummaya başladık. Bizi bu noktaya getirenlerde sıkıntı aramak lazım" dedi.
 
"TRABZON FUTBOLLA YATIP FUTBOLLA KALKIYOR"
Trabzon halkının futbol ile yatıp futbol ile kalktığını söyleyen Tolga Zengin, "Takım içerisinde hep konuşuyoruz. Biz burada bir aileyiz. Destek oluyoruz, güven veriyoruz birbirimize.
 
Kaptan olarak bana daha fazla sorumluluk düşüyor. Yeri geliyor kendi sorunlarımdan çok onların sorunları ile ilgileniyorum. Ufak tefek uyarılarda bulunuyoruz. Trabzon'un nasıl bir yer olduğunu anlatıyorum yeni gelen arkadaşlarımıza. Burası öyle bir yer ki, Google'a 'trab' yazdığınız zaman Trabzonspor çıkıyor.
 
Bu şehir öyle bir şehir. Bu şehrin ne düşündüğünü, ne istediğini onlara anlatmaya çalışıyorum. Burada fabrika yok, tek var olan şey futbol. Futbolla yatıp, futbol ile kalkıyorlar" dedi.
 
"SAKATLANDIĞIMDA GÖZÜM ARKADA KALMIYOR"
Bir hafta içerisinde takım ile çalışmalara başlıyacağını söyleyen tecrübeli kaleci, sakatlandığında ise gözünün arkada kalmadığını söyledi. Zengin, " Sakatlığım geçmek üzere. Bir hafta sonra takıma katılacağım.
 
Onur ile ağabey-kardeş gibiyiz. Sakatlandığım zaman gözüm arkada kalmıyor. Herşeyin en iyisine layık olan bir insan. Önemli olan Trabzonspor'un başarısı" dedi.
Editör: TE Bilişim