1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın Trabzonspor ile yollarını ayırmasına artık kesin gözle bakılan Olcan Adın’ın hangi takıma transfer olacağı merak ediliyor.

G.Saray bu oyuncuya olan ilgisini saklamazken başkan Ünal Aysal, önceki akşam GSTV’de milli futbolcuyla ilgilendiklerini tüm kamuoyu önünde bir kez daha yineledi. Ancak sarı-kırmızılılar kadar Olcan’ı ısrarla isteyen bir kulüp daha var o da ezeli rakipleri Beşiktaş. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Olcan Adın için 2 milyon Euro+bir oyuncu önerdiklerini resmen açıklarken, siyah-beyazlıların transferdeki en büyük kozu ise Trabzonspor’da beraber forma giydikleri kaptanı Tolga Zengin.

Bordo-mavili takımda 1.5 yıl yan yana oynayan, Milli Takım’da da beraber forma giydikleri Olcan için devreye girmesinin söz konusu olmadığını belirtmesine karşın ayrılmak istemesi durumunda Beşiktaş’a gelmesini istediğini gizlemeyen Tolga’nın beraber gerçekleştirdikleri sohbetlerde bu konuda tavrını gizlemediği ortaya çıktı.

‘SİYAH-BEYAZ YAKIŞIR’

Tecrübeli oyuncunun Olcan’la ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdiği öğrenildi: “Tabii ki Olcan kardeşim. Beşiktaş’ta olmasını isterim. Kendisine de bununla ilgili siyah-beyazlı formayı üzerinde görmek istediğimi ve tercihinin de Beşiktaş olması gerektiğini ilettim. Ona ‘Beşiktaş ilkeleri olan bir kulüp. Duruşu olan bir camia. Yine tercih hakkı senin. G.Saray ve F.Bahçe’ye gidersen kaybolursun. Ben Beşiktaş’a gelirken tüm bunları göz önüne alarak tercihimi yaptım. Senin de bu camiaya yakışacağını düşünüyorum’ dedim.”