Daha önce Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen Tolgay Arslan için yeni bir iddia ortaya atıldı.Bilindiği gibi siyah-beyazlıların Tolgay Arslan'ın transferi kulübüyle 300 bin Euro anlaştığı ve yıldız futbolcunun 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilmişti.

Bu kez ise Hamburg'lu futbolcunun Trabzonspor ile anlaştığı iddia edildi. Beşiktaş'ın da devrede olup; transferdeki ısrarının sürdüğü gelen haberler arasında. Ancak ısrarını sürdüren Trabzonspor cephesinin son bir hamle ile araya girdiği ve Tolgay Arslan ile anlaştığı iddia edildi. 

BİLİÇ'İN AÇIKLAMALARI;

Son 1 haftadır Beşiktaş’ın transfer gündeminde olan Tolgay Arslan hakkında ise Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, şu şekilde konuştu:
“Tolgay ilgilendiğimiz bir oyuncu, Türk bir oyuncu. Saklamanın anlamı yok. Dünyanın en iyi liglerinden birinde kendisini göstermiş bir oyuncu. Bitmiş bir şey yok ancak transferde olumlu bir şekilde ilerliyoruz. Bazılarınız bu transferlerden sonra şunu söylemişsinizdir; ‘Bu oyuncular büyük isimler değiller.’ Burada şöyle bir nokta var. Transfer ettiğimiz oyuncular, bizi çok daha sağlam noktaya getirecek isimler. Sezon başında kupa ve Avrupa'dan çok yoğun bir takvimimiz vardı. Bazı oyuncularımızı doğal olmayan pozisyonlarında oynattık. Bunların acısını Türkiye Kupası'nda çektik. Ligin ikinci yarısının değerlendirmemiz gerekirse 21 Ocak ile 22 Mart arasında 17 maç oynayacağız. Ve kadroyu genişletmemiz gerekiyordu. Şuan elimizde yüksek kaliteye sahip bir oyuncu grubu var.”
Editör: TE Bilişim