Galatasaray'da Fatih Terim'in gözden çıkardığı Engin Baytar, yeniden Trabzon'a dönmek istiyor. Tolunay Kafkas'ın, tecrübeli oyuncuya sıcak baktığı dile getirildi

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Engin Baytar'a yeniden Trabzonspor yolu gözüktü... Sezon başında aldığı 11 maçlık cezadan sonra Fatih Terim tarafından gözden çıkarılan ve son dönemde A2 takımı ile maçlara çıkan Engin Baytar'ın, ilk etapta ailesinin yaşadığı Almanya'ya dönmek istediği öğrenildi. Ancak Almanya'dan hiçbir kulübün talip olmaması üzerine tecrübeli oyuncu, rotayı yeniden Türkiye'ye kırmak zorunda kaldı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bonservis bedeli olmadığı için ismi son dönemde Beşiktaş ile anılan Engin Baytar'ın asıl talibinin Trabzonspor olduğu ileri sürüldü. Aslen Trabzonlu olan ve bordo-mavili takıma para kazandırarak Galatasaray'a giden Engin Baytar'ın Trabzonspor'a dönme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Sezon sonunda kadrodan birçok oyuncuyu göndermeyi planlayan ve yerli alternatiflerle takımı güçlendirmek isteyen Tolunay Kafkas'ın, Engin Baytar ismine sıcak baktığı ve Engin'in gelecek sezon yeniden Trabzonspor forması giyebileceği dile getiriliyor.