Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Hamburger SV takımında forma giyen 22 yaşındaki genç Türk oyucu Tolgay Arslan,Tolunay Kafkas’ın yönetime verdiği listede ilk sırada yer alıyor.

Kulübüyle olan sözleşmesini 2015’e kadar uzatan Tolgay Arslan’a geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor. İki ayağını da kullanabilen Tolgay Hamburger SV'de 28 maça çıktı 10 üzerinden 5,26 ortalamayla oynayan Arslan bu sezon sadece 2 gol atabildi.

Hamburg’un sportif direktörü Frank Arnesen orta saha oyucusuna övgülerde bulundu. Arnesen, “Tolgay çok mütevazi ve efendi kişiliğinin yanı sıra tekniği ve oyun zekası yüksek olan bir oyuncu, sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattığımız için çok mutluyuz. Hamburg olarak kendisinden uzun süre faydalanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Trabzonspor ayrıca yine Bundesliga ekiplerinden Manz05’in 18 yaşındaki yıldız adayı Deniz Dağcan ile birlikte Avusturya Wien’in orta alandaki Türk oyuncusu Muhammet İldiz ile ilgileniyor. Bu üç yerli oyuncuyu kadrosuna katarak geleceğin takımına oluşturmak isteyen Tolunay Kafkas bu konuda ısrarlı davrandığı ve acele edilmesini istediği öğrenildi.


KAYNAK: TAKA