Trabzonspor şimdi de Fulham'ın yıldızı Dimitar Berbatov için atağa kalktı. Bulgar golcü için 4 milyon euro gözden çıkarıldı

Karadeniz ekibi, İbrahima Toure konusunda yaşadığı şoktan sonra rotasını yeni bir isme çevirdi. Ancak bu oyuncu Toure'den kat be kat daha tecrübeli ve kariyerli... Bahsettiğimiz isim son olarak Fulham'da forma giyen Manchester United'ın eski golcüsü Dimitar Berbatov. Celustka'nın kiralanması sırasında İngiltere'ye giden bordo-mavili idarecilerin 32 yaşındaki Bulgar golcü için Fulham ile pazarlık masasına oturduğu belirtildi. 

FULHAM 6 MİLYON EURO İSTEDİ 
UEFA Avrupa Ligi'nde FK Kukesi'yi geçmesi halinde gruplara kalacak olan ve bu sezon Avrupa'da başarı hedefleyen Karadeniz temsilcisi, Malouda ve Bosingwa'dan sonra dünyaca ünlü bir yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'un Berbatov için Fulham'a 4 milyon euro bonservis bedeli önerdiği dile getirildi. Geçen sezon Premier Lig'de 33 maçta 15 gol atan Bulgar yıldız için Fulham'ın kapıyı 6 milyon euro'dan açtığı ve pazarlıkların devam ettiği belirtiliyor. Daha önce kariyerinde Bayer Leverkusen, Tottenham, Manchester United ve son olarak Fulham formalarını giyen Berbatov'un da yıllık 3 milyon euro garanti para istediği bildirildi. Trabzonspor'un yabancı kontenjanını gelecek hafta çözmesi ve bordo-mavili taraftarların forvet beklentilerini Berbatov bombasıyla karşılaması bekleniyor.
Editör: TE Bilişim