Ucuza aldığı futbolcuları İstanbul ekiplerine yüksek fiyata satmasıyla ün salan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, bu alışkanlığını sürdürmeye devam ediyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, transfer listesine giren Başkent ekibinin genç futbolcusu Uğur Çiftçi için Başkan Cavcav, yine astronomik bir rakam talep etti. Hal böyle olunca da temaslar durma aşamasına geldi. Karadeniz ekibinin transfer komitesi sıkı pazarlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Yanal ise yabancı sınırının kalkacağını belirterek, Trabzonlu yöneticilere rest çekmelerini istedi. Tarafların hafta içi bir kez daha bir araya
geleceği ve nihai sonuca ulaşacakları öğrenildi. Çekilecek olan restin ardından Cavcav’ın kesin olarak indirime gideceği öğrenildi.

Aytaç Kara dünden razı

Deneyimli isimlerin yanı sıra Ersun Yanal, gelecek vaadeden futbolcuları da bir bir gözüne kestiriyor. Son olarak Eskişehirspor’dan eski öğrencisi Aytaç Kara’yı isteyen başarılı hoca, yönetimin takdirini kazanmayı sürdürüyor. Yanal döneminde Altay’ın altyapısından keşfedilen ve Eskişehir’in yolunu tutan Aytaç da Trabzon’a sıcak bakıyor. Son kararı Es Es’in yeni hocası Michael Skibbe verecek.