Camianın önemli isimlerinin yer aldığı divan toplantısında, "Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız. Aralık ayına kadar yarışın içinde olmazsak Trabzonspor sevdalılarına teşekkür edecek erdeme sahibiz" ifadesini kullanarak şampiyonluk için iddialarını ortaya koyan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferde ilk hamlesini Elazığspor'un oyuncuları Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz'ı transfer ederek yapan bordo-mavililer, iç transferde de Yusuf Erdoğan ile anlaşmaya vardı.

SIRA TURGUT DOĞAN ŞAHİN'DE
Transferde hız kesmeyen bordo-mavililer, Gaziantepspor'un başarılı oyuncusu Turgut Doğan Şahin'i de renklerine bağlamaya hazırlanıyor. İki kulüp arasında devam eden görüşmelerin olumlu şekilde sürdüğü ve bu transferin de önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi. Karadeniz ekibi ayrıca Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Tarık Çamdal transferlerini bitirmek için de yoğun bir çaba harcıyor. Bu iki transferi bitirmek için bütün şartlarını zorlayan bordo-mavililer, Eskişehirspor'a takas ve para önerisinde bulundu.

Savunmaya takviye yapmayı planlayan Karadeniz ekibi, Akhisar Belediyespor'un başarılı oyuncusu Uğur Demirok'u transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Bu sezon Akhisar Belediyespor'u çalıştıracak olan Mustafa Reşit Akçay'ın, Uğur Demirok transferine karşılık bordo-mavili kulüpten bazı oyuncuları isteyebileceği gelen haberler arasında. Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük de Karadeniz ekibinin listesinde yer alıyor. Kampa kadar yerli ve yabancı transferleri bitirmeyi hedefleyen bordo-mavililer, yurt dışı kampına tam kadro gitmeyi planlıyor.