Bordo-Mavili yönetim savunmanın ilacını buldu. Bir dönem transfer gündemine gelen Brezilyalı Dante ile temaslar yeniden başladı. Nice forması giyen yıldız isim Karadeniz ekibine yeşil ışık yaktı

Karadeniz ekibinin gündemine ise tanıdık bir isim girdi. Bordo-Mavililer’in daha önce de transfer listesinde bulunan ancak Teknik Direktör Ersun Yanal’ın veto etmesiyle alınamayan Brezilyalı Dante üzerine yoğunlaştığı ileri sürüldü. Uzun yıllar Bayer Münih formasını giyen ve 2 sezon önce Wolfsburg’a transfer olup ardından Fransa 1. Lig ekiplerinden Nice’e transfer olan Brezilyalı stoper için nabız yoklandı.

1.88 metre boyunda olan 34 yaşındaki stoper bu sezon Nice ile 4’ü Şampiyonlar Ligi Elemeleri, 4’ü Avrupa Ligi 11’i Ligue 1 olmak üzere 19 karşılaşmada forma giydi. Nice’in geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olan Brezilyalı futbolcu 39 maça çıkıp 3 asist yapma başarısı göstermişti. Dante 34 yaşında olmasına rağmen hala transferin gözde isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Kulübüyle 2019’da kadar sözleşmesi bulunan Dante’nin bu konuda Trabzonsporlu idarecilere “Bonservis konusunu kulübümle ben hallederim” dediği ileri sürüldü.