En az 3 sezon beraber oynayacak bir takım kurmanın planlarını yapan Bordo-Mavililer, PSG’nin 19 yaşındaki genç stoperi Kimpembe ve Gençler’in 23 yaşındaki yıldızı Tayfur için teklifini yaptı.

Trabzonspor’da transfer operasyonu hız kaybetmeden devam ediyor. Geniş çaplı bir revizyona giden ve kadrosunun büyük bölümünü 25 yaş altı isimlerle güçlendirmeyi planlayan Karadeniz ekibi, listesindeki isimler için resmi teklifleri iletmeye de başladı. Bu paralelde PSG’nin 19 yaşındaki stoperi Kimpembe ve sezonu Alanyaspor’da tamamlayan, Gençlerbirliği’nin başarılı kanat oyuncusu Tayfur için kulüplerine önerilerini yaptı.

Cavcav düşünecek...

Fransızlar’ın hafta ortasına kadar Trabzonspor’a bu oyuncuyla ilgili kararını iletmesi bekleniyor. Gençlerbirliği cephesindeki gelişmeler ise Başkan Muharrem Usta’nın yakın çalışma arkadaşı ve Ankara kökenli Önder Bülbüloğlu’na emanet. Bülbüloğlu’nun Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav ile görüşerek para artı futbolcu önerileriyle ikna edeceği belirtildi.

Aykut Demir iddiası

Paraya ek olarak sunulan teklifler arasında Aykut Demir’in de bulunduğu gelen haberler arasında. Yanal’ın yeni sezonda kadroda düşünmediği oyuncular arasında bulunan ve daha önce Gençlerbirliği forması giyen Aykut Demir takasına Başkan Cavcav’ın nasıl yanıt vereceği ise merak konusu. Bu transferin de önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı ifade edildi.