Gelecek sezon kuruluşunun 50.yılını kutlayacak olan Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın başkan Muharrem Usta'ya verdiği transfer listesinin ardından görüşmeler başladı. 

Kadrosuna yapacağı takviyeleri kamp öncesine yetiştirmek isteyen Trabzonspor'un görüştüğü isimlerin arasında bulunan Kasımpaşalı Adem Büyük'ün Trabzon'a geldiği belirtildi. Ersun Yanal'ın istediği isimler arasında bulunan Milli futbolcunun Trabzon'a gelerek şehir ile ilgili bilgi aldığı aktarıldı. 

Kasımpaşa kulübünün gelecek sezondan itibaren küçülmeye gideceği belirtilirken elindeki iyi oyuncularını satması bekleniyor. Adem Büyük konusunda kulübe gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan Kasımpaşa'nın oyuncunun gidişine sıcak bakıyor. Kasımpaşa ile sözleşmesi 2018 yılında bitecek olan futbolcu için 2.5 milyon euro bonservis bedeli isteyen mavi beyazlı kulüple Trabzonspor arasındaki resmi görüşmelerin bu hafta sonuna kadar başlayacağı ifade edildi.

Kasımpaşalı Adem Büyük dün Trabzon'da görüldü. Başarılı futbolcunun Trabzonspor ile transfer görüşmesi yaptığı ve şehir ile ilgili bilgi aldığı belirtildi.

Emre Çolak da gündemde 

Trabzonspor'un orta sahaya yapacağı takviyeler arasında Adem Büyük'ün yanı sıra Emre Çolak'ın da adı geçiyor. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren futbolcunun transferi konusunda Ersun Yanal'ın da istekli olduğu belirtildi. Galatasaray'ın henüz yeni sözleşme önermediği futbolcu için Trabzonspor'un Haziran ayında harekete geçeceği ifade ediliyor. 

Bu arada Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın transferlerle alakalı olarak yerel basına açıklamalarda bulundu. Aydın, transfer görüşmelerinin sürdüğünü ve bu görüşmelerin kampa kadar sonuçlandıracağını belirtti.