Sezon başında yapılan yabancı takviyelerine rağmen bir türlü istenen futbolu sergileyemeyen Trabzonspor’da Ocak ayı hareketli geçecek. Bordo-Mavililer eksik bölgelere nokta atışı transferler yapmak istiyor.

Şu anda gündemde iki yıldız var: Nuri Şahin ve Luciano Narsingh... Borussia Dortmund’da forma giyemeyen ve takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan 28 yaşındaki Nuri için devre arasında kiralama teklifi yapılacak. Sonrasında ise gurbetçi futbolcunun bonservisinin alınması bekleniyor. A Milli Takım’a düzenli olarak çağırılan Nuri, 50 kez Ay-Yıldızlı formayı terletti. Nuri alınırsa, Trabzonspor’un orta sahasında hiçbir problem kalmayacak.

Sözleşmesi bitiyor

Narsingh konusuyla da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın bizzat ilgileniyor. Hatta sosyal medyadan bunun mesajını veren Aydın, “Sezon başında istediğimiz ama alamadığımız bir futbolcu bu kez gelecek mi?” diye soran taraftara, “Evet” cevabını iletti.

Akıllara ilk olarak Narsingh gelirken, Hollandalı kanat oyuncusu PSV formasıyla bu sezon toplam 15 maça çıktı ve 3 gol attı. Sağ kanatta görev yapan milli futbolcunun kulübüyle mayıs ayında  sözleşmesi bitiyor. Dolayısıyla Fırtına, oyuncuyu ikna ettiği takdirde bonservis için fazla zorlanmayacak.