Trabzonspor'un transfer listesinde ilk sırada olan Arjantinli oyuncu Facundo Roncaglia için Celta Vigo bir adım öne geçti. 

Trabzonspor, Celta Vigo ve Meksika 1. Lig ekiplerinde CF Monterrey'in talip olduğu Roncaglia'nın menajeri dün İspanya'nın ünlü gazetelerinden Marca'nın radyosuna konuştu. 

Oyuncunun transferi için görüşmelerin sürdüğünü belirten menajer, Roncaglia için en uygun koşulları sağlayan takımın Celta Vigo olduğunu onayladı. 

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Celta Vigo'nun Teknik Direktörü olan Arjantinli Eduardo Berizzo'nun ülkesinin vatandaşı olan Roncaglia'yı çok istediği ve transferde önceliği bu oyuncuya verdiği belirtildi. 

Oyuncunun menajeri, Roncgalia'nın transferi için futbolcu ve kulüp arasında sözleşmenin süresine ilişkin müzakerelerin devam ettiğini, Roncaglia'nın muhtemelen son sözleşmesi olacağı için mümkün olduğu kadar uzun süreli bir mukaveleye imza atmak istediğini belirtti. 

Öte yandan Roncaglia için İspanya ve Meksika'nın haricinde Türkiye'den birçok kulübün teklif yaptığı ancak en dikkat çekici teklifin Trabzonspor tarafından yapıldığı ifade edildi.