Nuri’nin satılma kararı, Bordo-Mavililer’in pazarlıklarda elini çok güçlendirecek bir gelişme olarak kabul edildi. Ersun Yanal’ın en kısa zamanda Nuri ile görüşmesi bekleniyor.

Trabzonspor’un ara transferde çok ısrarlı bir şekilde renklerine katmak istediği Nuri Şahin konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Zira Dortmund, bu sezon hiç süre vermediği gurbetçi oyuncuyu gözden çıkardı ve transfer görüşmelerinde onu takas unsuru olarak kullanmaya başladı.

Bunun son örneği, Dortmund, M.Gladbach’tan Mahmoud Dahoud’u isterken yaşandı. Bild’in haberine göre, bu transfer için Dortmund, rakibine 15 milyon Euro artı Nuri Şahin’i teklif etti.

Nuri’nin kararı çok önemli

Bu sıcak gelişmeleri yakından takip eden Trabzonspor Yönetimi de düğmeye bastı. Dortmund’un kapısı bu hafta içinde çalınacak ve resmi teklif yapılacak, Nuri’nin takasta kullanılmasına karşı tedbir alınacak.

Tabii ki transferde belirleyici noktalardan biri de deneyimli oyuncunun tavrı... Uzun yıllar formasını giydiği Dortmund’un Nuri’nin fikrini de hesaba katarak kararını netleştireceği belirtiliyor. O nedenle de gözler gurbetçi futbolcuyla teknik direktör Ersun Yanal’ın yapacağı görüşmeye çevrildi.

Yanal, kadrosunda çok görmek istediği Nuri Şahin’e uzun vadeli planını aktaracak ve iknaya çalışacak.