Akhisar Belediyespor'dan 1.6 Milyon Euroya transfer edilen Hugo Rodallega, Trabzonspor'da bir türlü dikiş tutturamadı.

Ersun Yanal'dan sonra Rıza Çalımbay'ın da fazla forma şansı vermediği Rodallega, bordo-mavilili kulüpten alacaklarını da düzenli alamamasının ardından takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

O MADDE KULLANILACAK

Sürekli sakatlık yaşayan Burak Yılmaz'ın en önemli alternatifi olan Rodalega, sözleşmesine Kolombiyalı menajeri Humberto tarafından o konulan o maddeyi kullanarak ayrılmak üzere Konyaspor ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor ile anlaşma imzalarken sözleşmesinde 1 Milyon 750 Bin Euro  karşılığında serbest kalır maddesi ekleten Rodallega transferi konusunda Konyaspor yönetiminden alınan bilgiye göre transferin an meselesi olduğu öğrenildi.

İKİLİ İLİŞKİLER BOZULACAK KORKUSU

Konyaspor ile görüşen ve her konuda anlaşma sağlayan Rodallega'nın menajerinden Konyasporlu idareciler tarafından ek süre talep edildi. Ek süre talebinin altında bordo-mavili kulübün olurunu alarak bu transferin gerçekleşmesini sağlamak olduğu öğrenildi. Fakat Trabzonspor yönetimi ile uzlaşılamaması halinde de Konyaspor yönetiminin Rodallega transferini serbest kalır maddesi bitirme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

HaberTS.com / Ali Çil