Lazio’nun sağ beki Luis Cavanda’nın transferi konusunda İtalyan kulübüyle anlaşmaya varan Trabzonspor, şimdi de stoper arayışlarına yöneldi. Stephane Mbia, Okay Yokuşlu, Alper Uludağ’ı kadrosuna katan Bordo-Mavililer, teknik direktör Şota Arveladze’nin isteği doğrultusunda savunma hattını güçlendirmek istiyor.

Karadeniz temsilcisi, geçen sezonun ilk yarısında oynadığı Palermo’nun ikinci yarıda ise Sampdoria’ya kiraladığı Arjantinli stoper Ezequeil Munoz için temaslarını hızlandırdı. Trabzonspor, bonservisi elinde olan 24 yaşındaki oyuncuya verebileceği uygun yıllık ücreti bildirdi ve gelecek yanıtı beklemeye başladı. Boşta bulunan genç futbolcu, İtalya ve ülkesi Arjantin’den de teklifler alıyor. Munoz’u elden kaçırmak istemeyen Trabzonsporlu yetkililer, Mbia’daki ikna taktiğini uygulayacak. Bir miktar imza parası önerecek olan Bordo-Mavili kurmayların, bu planlamayla görüşmeleri imza aşamasına getireceği öğrenildi. 24 yaşındaki ismin istediği yıllık ücreti kabul eden sportif direktör Süleyman Hurma’nın birkaç gün içinde yanıt alacağı belirtiliyor.

Şota’nın önceliği

Teknik direktör Şota Arveladze’nin sağ bek ve orta saha transferinden sonra defansa takviye yapılmasını istedi. Forvet transferine nazaran bu pozisyona daha fazla önem veren Gürcü çalıştırıcının, Munoz’un ardından bir ismi daha istemesi bekleniyor.
Editör: TE Bilişim