NTV Spor Radyo'da yayınlanan Volkan Küçük'ün sunduğu ntvspor.net Haber Müdürü Devrim Çetin'in yorumladığı 'Süper Lig Yolu' adlı programa telefonla bağlanan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, golcü oyuncuları Abdülkadir Özgen'i Trabzonspor'un ısrarla istediğini söyledi.

"HİÇBİR OYUNCUM GİTSİN İSTEMEM"

Maddi sıkıntılar nedeniyle ellerindeki kaliteli oyuncuları kaybettiklerini belirten Karafırtınalar, 'Ben hiçbir zaman bundan yakınmıyorum. Eldeki genç oyuncularımla da bu ligde gereken başarıyı göstereceğime inanıyorum. Tabiki hiçbir oyuncumun takımdan gitmesini istemiyorum ama özellikle Abdülkadir Özgen için Trabzonspor'un ciddi girişimi var" diye konuştu.

"OYUNCULARIMIZA BİR ÇOK SÜPER LİG TAKIMI TALİP"


Karafırtınalar, "Kaleci Ömer Kahveci, Mehmet İncebacak, Alparslan Erdem ve Abdülkadir Özgen'i Spor Toto Süper Lig'den isteyen takımlar var. Antalyaspor, Trabzonspor, Gaziantepspor gibi takımlar İlbet bu oyuncularımı kadrosuna katmak istiyor. Bizde bu takımı bozmak istemiyoruz. Kimsenin önünü tıkama gibi bir düşüncemiz yok ama bu kadar kaliteli oyuncularımızı da kaybetmek istemiyoruz" dedi.

"GİDENLER OLURSA DA BEN GENÇLERE GÜVENİYORUM"


İlk yarı bitmeden bazı bazı oyuncuların takımdan ayrıldığını belirten Sait Karafırtınalar, "Kamil Ahmet Çörekçi Kayserispor'a transfer oldu, Jebrin Trabzonspor'a gitti. Transfer tahtamız kapalı ve şu anda açmamız da mümkün değil. Transfer sezonunun sonuna kadar başka oyuncularımız da ayrılabilir ama ben yine de kalan genç oyuncularıma çok güveniyorum. Ben geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşerken de gençlere gerekli şansı verdim, bundan sonra da gidenler olursa yine onlara şans veririm" şeklinde konuştu.