Gol yollarındaki sıkıntıyı Dame N’Doye transferi ile çözüme kavuşturan Trabzonspor, defans hattına bir takviye daha yapmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hollanda kampının tamamlanmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden yönetim, Zenit’te oynayan

Aleksandar Lukovic ismi üzerinde duruyor. Egemen Kormaz’ın takımdan ayrılmasından sonra aynı tipte bir oyuncuyu takıma monte edemeyen Trabzonspor, hem sol bek hem de stoper oynayabilen Sırp futbolcuyu alarak bu açığını gidermek istiyor.

Bordo-mavili yönetimin, 30 yaşındaki savunma oyuncusunun transferini 2 milyon Euro gibi bir bonservis ücreti ile bitirmeyi düşündüğü belirtildi.

MATHİJSEN BEKLEMEYE ALINDI

Sol Bamba’nın yanına öncelikli olarak Malaga’nın Hollandalı oyuncusu Joris Mathijsen ismini düşünen Trabzonspor’un bu oyuncuyu şimdilik ikinci plana aldığı kaydedildi.

Lukovic ve Mathijsen’den birini kesinlikle transfer etmek isteyen yetkililerin hem sol bek hem de stoper oynayabildiği için Sırp futbolcuda karar kıldığı ifade edildi.

Şu anda Rus Ligi’nin başlamasından dolayı fizik açısından hazır durumda bulunan Lukovic’in tercih edileceği konuşuluyor.

Transferi ışık hızıyla bitirmek isteyen Trabzon’un Lukovic’i takımla kaynaşması için Almanya kampına yetiştirmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında.