Macaristan'ın Nemzeti Sport gazetesine konuşan Juhasz, "Transferimle menajerim Vladan Filipovic ilgileniyor. Şartlar uyarsa Türkiye'ye gidebilirim" dedi

Giray Kaçar'ın kalp rahatsızlığı, Sol Bamba'nın ise Afrika Kupası için Fildişi Milli Takımı'nda bulunması nedeniyle stoperde hayli sıkıntı yaşayan Trabzonspor'amüjdeli haber geldi. Karadeniz ekibinin sezon başından beri gündeminde olan Anderlecht'li stoper Roland Juhasz, Macaristan'ın Nemzeti Sport gazetesine konuştu. 29 yaşındaki futbolcu, "Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini biliyorum. Gelecek ne gösterir bilmiyorum. Türk yöneticisi menajerim Vladan Pilipovic ile temasa geçmiş. Bu transfer için çalıştığını biliyorum ama detay vermedi" diye konuştu.

YAKINDA HER ŞEY NETLEŞECEK
Bu sezon fazla forma şansı bulamadığı Anderlecht ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Roland Juhasz, "Anderlecht benden para kazanabilir. Transfer döneminin son gününe kadar her an her şey olabilir. Ben de merakla ne olacağını bekliyorum" dedi. Tecrübeli stoper, transfer koşulları ile ilgili gelen soruya ise "Benim için sözleşme koşulları değil, gittiğim yerin hedefleri önemli. Kalıcı izler bırakmak isterim. İstanbul'u biliyorum ama Trabzon'u henüz tanımıyorum. Nasıl bir yer olduğu konusunda bir fikrim yok. Trabzonspor ile ilgili menajerim görüşmeler yapıyor. Yakında her şey netleşecek" diye yanıt verdi.

YÖNETİM TRANSFERİ GÖRÜŞTÜ
Trabzonspor yönetimi, haftalık gerçekleştirdiği olağan toplantıda bu kez transferi masaya yatırdı. Şenol Güneş'in savunmaya takviye istemesi üzerine gündemin ilk sırasına transferi alan bordo-mavili idareciler, hocanın verdiği liste doğrultusunda çalışma kararı aldı. Toplantıda ayrıca şike ile ilgili politikanın sürdürülmesi kararlaştırıldı.

YABANCI SORUNU ÇÖZÜLMELİ
Transfer zirvesinde konuşulan en önemli konu ise eldeki yabancıların fazlalığıydı. Şu an mevcut kadroda 12 yabancı futbolcu barındıran Trabzonspor'da bazı oyuncuların gitmesi için kolaylık gösterileceği öğrenildi. Karadeniz temsilcisi, beklenen performansı yakalayamayan Cech, Henrique ve Vittek'e gelecek teklifleri hemen değerlendirecek.