Trabzonspor, para+Sapara'yı önerdi. Gaziantepspor'un Vittek ve Henrique'yi de kiralık istediği belirtiliyor. Pazarlıklar son aşamada

Trabzonspor golcü arayışında temaslarını Gaziantepsporlu Cenk Tosun üzerinde yoğunlaştırdı. Şenol Güneş'in yerli oyuncu istemesi nedeniyle alternatif sıkıntısı yaşayan bordo- mavili yönetim, gurbetçi adaylar Werder Bremen'li Mehmet Ekici ve Hoffenheim'lı Eren Derdiyok'da ilerleme kaydedemeyince Cenk için girişimlerine hız verdi. 21 yaşındaki santrfor için güney ekibine bir miktar para ve Marek Sapara önerilirken, Gaziantepspor'un ise Vittek ve Henrique'yi de kiralık olarak istediği belirtiliyor. Pazarlıkların sürdüğü, transferin her an gerçekleşebileceği öğrenildi. Cenk Tosun, daha önce kulübüyle anlaşılması halinde Trabzonspor'da forma giymekten gurur duyacağını dile getirmişti. Şenol Güneş, ısrarla istediği Cenk'i Burak Yılmaz gibi ana forvet olarak kullanmayı planlıyor.

MEHMET EKiCi GELMiYOR, DERDiYOK'A iZiN YOK!
Trabzonspor'un forvet listesindeki Mehmet Ekici ise, "Bremen'de mutluyum. 2014'e dek kontratım var ve buna uyacağım" dedi. Alman ekibinin hocası Thomas Schaaf da Mehmet'i bırakmayı düşünmediklerini açıkladı. Hoffenheim'lı Eren Derdiyok'un ise ailesinin Türkiye'ye transferine sıcak bakmadığı belirtildi. Alman basını ise Freiburg'un Dembele ile takas yapmak istediği Janko'nun Şenol Güneş'ten izin istediğini yazdı. Trabzon'un golcü oyuncuyu takasla değil para karşılığı satmaya sıcak baktığı ileri sürüldü.