Trabzonspor, devre arasında kadrosuna takviye yapmak için çalışmalara başladı. Lige kötü başlayan ve Galatasaray galibiyeti ile yeni bir çıkış yakalamak isteyen Bordo Mavililerde yönetim takıma ek takviyeler yapmayı planlıyor.

İLK HEDEF SAVUNMA

Trabzonspor'da ilk hedef sağ bek bölgesi olurken bu noktada çalışmalar gizli şekilde yürütülüyor. Bu bölgeye yabancı bir isim katmayı planlayan ekipte öte yandan iki sezondur gündeme gelen Serdar Taşçı transferini de bitirmek istiyor. Girişimleri gerçekleştirilen bu isim için devrede olan kulüp yöneticileri son sözü teknik patron Ersun Yanal'a bıraktı. Yanal'ın bu transfere onay vermesi halinde devre arasında Serdar Taşçı Trabzonspor forması giyecek.

ORTA SAHAYA NURİ VE KADDOURİ

Orta sahaya takviye yapması planan Trabzonspor'da ilk hedef Nuri Şahin. Bu isim için gerekli girişimlere şimdiden başlayan Karadeniz ekibinde yönetim ile Ersun Yanal arasında bu noktada görüş birliğinin olduğu ve Yanal'ın da Nuri'yi takımında görmek istediği ifade edildi. Yaz transfer sezonunun son günlerinde El Kaddorui için girişimler sonuçsuz kalmıştı. Trabzonspor'un bu transferi de devre arası veya en geç sezon sonuna tamamlamak istediği ve girişimlerin yapılacağı belirtildi.

HABER KAYNAĞI: Hasan Yılmaz / HaberTS