Yerli olarak Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ’ı renklerine bağlayan Trabzonspor, Mbia’yı alarak dış piyasada bombayı patlatmıştı.

Albin Ekdal ile prensipte el sıkışan bordo-mavililer; şimdi golcü konusunu gündemine taşıdı. Hedefte büyük isimler var. Bunlardan ilki Hull City forması giyen Nikica Jelavic.

İngiliz Sky Sport’un İtalyan yorumcusu Di Marzio, Hırvat forvet ile Trabzonspor’un kıran kırana pazarlık halinde olduğunu ve anlaşmanın an meselesi olduğunu yazdı. Hull City ise 4 milyon Euro istiyor.

İKİSİ DE İNGİLTERE’DEN

29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Premier Lig’de 26 maça çıktı, 8 kez ağları havalandırdı. Etkili performansına rağmen takımını kümede tutamayan Jelavic kesin olarak ayrılmak istediğini yönetime iletti. 36 kez Hırvatistan Milli Takımın’nda forma terleten 1.87 boyundaki yıldız oyuncu, burada 6 gol sevinci yaşadı.

Hedefteki diğer adam ise Papiss Cisse. Beşiktaşlı Demba Ba’nın yakın arkadaşı olan Müslüman yıldız, Türkiye’yi yakından tanıyor. Onun içinde Newcastle United kulübüyle görüşmeler başlayacak.