Trabzonspor'un, yeni yapılanmada kadroda düşünmediği oyunculardan Cardozo için İspanya La Liga ekibi Malaga'nın, Douglas için ise Sporting Lizbon ve İngiltere 2'nci Lig'inden bir takımın girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi.  Bordo mavili yönetim ile iki oyuncu için temasa geçildiği, bu transferlerin ise en kısa sürede sonuçlandırılacağı ifade edildi.

GÖRÜŞMELER RESMİYET KAZANACAK
Cardozo için 3 milyon Euro'luk teklifle Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanan Malaga ile bir süredir yürütülen görüşmelerde önemli yol alındığı ve transferin son aşamaya geldiği kaydedildi. Douglas için ise Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un temaslarını sürdürdüğü, ayrıca İngiltere 2'inci Ligi'nden de sürpriz bir teklif geldiği ve birkaç gün içerisinde 28 yaşındaki savunmacı için resmi teklif yapılacağı belirtildi.  En geç gelecek hafta sonuna kadar bu iki oyuncunun transferlerinin sonuçlanması bekleniyor.

NEVZAT AYDIN'DAN UMUT DOLU MESAJ
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, yeni sezon öncesi camiaya umut dolu mesajlar verdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Aydın, güzel günler göreceklerini belirterek, "Güneşli günler göreceğiz. Güzel haberler bu sefer gerçekten yolda. İki buçuk aydır uğraşmaktayız, artık çok az kaldı" ifadelerini kullandı.