Yeni sezon öncesi 3 transfer yapan Trabzonspor; stoper, orta saha ve forvet hattına takviye yapılması için görüşmelerini sürdürüyor.

Kadrosuna Kamil Ahmet, Bongonda ve Kucka gibi isimleri katan bordo mavili yönetim, bu arada stoper, orta saha ve forvet hattını güçlendirmek için temaslar yapıyor. Bu arada Trabzonspor'un Slovakya kampında oynadığı son hazırlık maçında Macaristan 2'nci Lig ekibi Eto Györ'e 2-1 mağlup olması, bordo mavili taraftarların transfer beklentisinin artmasına sebep oldu.

USTA: "SÜRPRİZİMİZ OLACAK"
Taraftarların beklentilerinin artması üzerine sosyal medya hesabı twitter'dan taraftarlara transfer mesajı veren Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, 'Sürprizimiz olacak" dedi. Başkan Usta, yaptığı paylaşımda, "Bazan stratejik davranmak gerekiyor. Sürprizimiz tabi ki olacak. Bu kadro doğru isimlerle çok daha güçlenecek. Ayağa kalk Trabzon" ifadelerine yer verdi.

SERDAR VE BURAK YILMAZ BEKLENİYOR
Bordo mavililer, transfer için Çin'in Beijing Guoan takımının oyuncusu Burak Yılmaz ve Spartak Moskovalı Serdar Taşçı'dan haber beklyor. İki isim ile yapılan görüşmelerden olumlu yanıt alan Trabzonspor yönetiminin oyuncuları satmaya sıcak bakmayan kulüpleri ile de görüşmelerini sürdürdüğü ve ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

HAZIRLIK MAÇINDA RAKİP SKF SERED
Trabzonspor, Slovakya kampındaki 3'üncü hazırlık maçında yarın Slovakya 2'nci Lig ekiplerinden SKF Sered'le karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Türkiye saatiyle 19.00'da başlayacak.

KAMİL AHMET FORMAYA GÖZ KIRPIYOR
Trabzonspor'un 2017-18 sezonu için kadrosuna kattığı Kamil Ahmet Çörekçi, forma rekabetinde kolay pes etmeyeceğinin sinyallerini veriyor. Sağbekte Pereira ile forma mücadelesi veren 25 yaşındaki oyuncunun antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında süre aldığı zamanlarda ortaya koyduğu performansın teknik heyeti de memnun ediyor.