Yönetimdeki çalkantılara rağmen transfer çalışmalarında frene basmayan Trabzon’un, uzun süredir Bursa’nın gündeminde yer alan Marco Andre Matias için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

Nacional kulübünde hücumun hem sağ hem de solunda görev yapan 26 yaşındaki futbolcunun 2018’e kadar kontratı bulunuyor. Pazarlıklarda büyük mesafe alan Bursa Başkanı Recep Bölükbaşı, Josue’nin ve bu oyuncunun bonservisini alabilmek için Portekiz’e gitmişti.

Ancak Trabzon’un da Portekizli yıldız için devreye girmesinin ardından işler biraz karıştı. Karadeniz ekibi, bu transfer yarışında ibreyi lehine çevirmeye çalışıyor. Marco Matias geçen sezon 42 maçta 21 gol atıp 2 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu oyuncunun ismi daha önce Beşiktaş’la da geçmişti.

MEXES PAHALI GELDİ

Belkalem’le yollarını ayırdıktan sonra stoper arayan Trabzon, Milan’ın 33 yaşındaki Fransız yıldızı Philippe Mexes’e yönelmişti. Mexes, 3 milyon Euro artı 1 milyon Euro da imza parası isterken, rakamı yüksek bulan yönetim, “İmza parası veremeyiz. Yıllık da en fazla 1.5 milyon Euro öderiz” haberi gönderdi. Sportif Direktör Süleyman Hurma, “Kabul ederse imzalar atılır” dedi.

Kaynak: HaberTurk
Editör: TE Bilişim