Ekonomik açıdan kemer sıkan Trabzonspor, Antalya’da sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki forvet Deniz Kadah’ı gündemine aldı. Japonya’nın Albirex takımında forma giyen Ronielson Da Silva da bitmek üzere.

Fırtına’da transfer harekatı tam gaz devam ediyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetiminde bu sezon ekonomik açıdan büyük bir kemer sıkma politikası uygulayacak olan Karadeniz ekibi bu yüzden mümkün olduğunca bonservisi elinde olan isimlere yöneliyor. Bu doğrultuda gündem gelen son isim ise Deniz Kadah oldu. Antalyaspor’da sözleşmesi sona eren ve adı birçok takımla anılmaya başlayan Deniz Kadah için menacerler aracılığıyla görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Mevcut kadrosundan birçok yabancı oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanan ve bu oyuncuların yerlerini düşük maliyetli ihtiyacı karşılayacak isimlerle doldurmak isteyen Trabzonspor, çalışmalarının önemli bölümünü 1 Temmuz’da başlayacak yurtdışı kampına kadar tamamlamayı hedefliyor.

Listenin en başında

Bu noktada birçok isimi gündemine alan Bordo-Mavililer’in hücum bölgesi için düşünülen isimler arasında bulunan Ronielson Da Silva Barbosa için girişimlerini sürdürdüğü ve transferi bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

Kampa yetişecek

Japonya’nın Albirex Niigata takımında forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun forvet hattının her bölgesinde görev yapabildiği, Trabzonspor’un maddi konulardaki sorunu çözerek çok yönlü oynayabilen Ronielson Da Silva Barbosa’yı yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya’da yapılması planlanan kampa yetiştirmeye çalıştığı belirtildi.

FANATİK