Bosna Hersekli 22 yaşındaki Armin Hodzic ve Avustralya Ligi’ni sallayan Jamie Maclaren için harekete geçildi

Trabzonspor’da kötü geçen sezonun izlerini silip geleceğe umutla bakmak için gidilen yapılanma kapsamında kurulan 12 kişilik yeni scout ekibi, hem genç hem de potansiyeli yüksek oyuncuları taramaya başladı. 

Dünyanın her liginden futbolcu izleyen ve gözlemlediği oyuncular hakkında rapor oluşturan scout ekibi şimdiden 2 oyuncuyu yönetime bildirdi. 

Bu isimlerin Avustralya Ligi’nde mücadele eden Brisbane Roar takımının forveti Jamie Maclaren ve Hırvatistan lideri Dinamo Zagreb’in golcüsü Armin Hodzic olduğu öğrenildi.  

‘PROJE TAKIMI’ KURULACAK  

Başarıya aç ve şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro kurmayı amaçlayan Muharrem Usta yönetimi, bu iki oyuncu için nabız yoklamaya başladı. Önümüzdeki yıllarda Süper Lig’e damga vuracak bir takım kurmak isteyen yönetimin bu yapılanmayla birlikte tam bir ‘proje takımı’ oluşturmak istediği öğrenildi. 

DZEKO'NUN VELİAHTI 

Bu sezon Dinamo Zagreb ile oldukça başarılı bir sezon geçiren ve Hırvat ekibinin ligi lider sürdürmesinde önemli rol oynayan Armin Hodzic, takımıyla çıktığı 26 maçta 15 gol atıp, 3 de asist yaptı. Kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi olan ve 4 milyon Euro civarında piyasası bulunan 22 yaşındaki golcü oyuncu, Bosna-Hersek Milli Takımı için de geleceğin Edin Dzeko’su olarak lanse ediliyor. 
Editör: TE Bilişim