Bordo-mavili yönetimin bu transferde de yöntemi takas. Karadeniz ekibinin, geldiği günden bu yana bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Douglas'ı Serdar'a karşılık Rus temsilcisine teklif ettiği ortaya çıktı. Spartak Moskova taraftarlarının tribüne yaktığı Türk bayrağı sonrasında Rusya'dan ayrılmayı kafasına koyan 28 yaşındaki stoperin bordo-mavililere yeşil ışık yaktığı vurgulanıyor.

Performansı süper 
Spartak Moskova'nın, sözleşmesi 2017'de bitecek olan Serdar'ı göndermek istemediği biliniyor. Ancak Serdar artık Rusya'da oynamayı düşünmediğini kulübüne iletmiş durumda. Bu durumda Rus ekibinin bu takasa sıcak bakma ihtimalinin yüksek olduğu vurgulanıyor. Yönetimin, oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'la temasa geçtiği belirtiliyor. Alman Milli Takımı'nın geniş kadrosunda da yer alan Serdar'ın birinci amacı Fransa'daki 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde tekrar Almanya forması giymek. Şu ana kadar takımı Spartak'la hemen hemen bütün maçlarda oynadı. Performansı kulüp tarafından çok beğeniliyor.

Serdar Taşçı notları 
- 28 yaşındaki futbolcu, Alma Milli Takımıile Dünya Şampiyonluğu yaşadı. 6 resmi maça çıktı. 
- Üç sezondur Spartak Moskova'da oynayan Serdar, 44 resmi maçın 40'ında ilk 11'de sahaya çıktı ve 3 gol attı.
- Sekiz Bundesliga ekibi Stuttgart forması giyen gurbetçi yıldız, 243 karşılaşmanın 235'inde ilk 11'de oynadı ve 13 gol attı.
Editör: TE Bilişim