Çubukçu şunları söyledi:

"Transfer taraftarların en çok merak ettiği şey. Her şeyi dengeli düşünmek, dengeleri korumak, nokta transfer gerekiyor. Yapmış olmak için transfer yapmamak lazım. Acı tecrübeleri hep beraber edindik. Çok dikkatli, elekten geçirerek transfer yapmak gerekiyor. Teknik heyetinin mutlak onayı gerekiyor. Ekonomik açıdan bizi zora sokmayacak transferler gerekiyor.
Hem sosyal medyada, hem yazılı ve görsel basında tüm taraftarlarımız takip ediyor. Kucka ile ilgili bazı gelişmeler var. Transferler tam olmadan, belli bir aksiyon almak çok zor. Net bir şey söylemek zor ama ilgilendiğimiz doğru.
Onazi için gelen bir teklif yok, menajerler aracılığıyla bize teklifler yapılabiliyor ama bize gelen resmi bir teklif yok.
Serdar Taşçı konusunda bir adım önde olduğumuzu söyleyebilirim. Birçok kez izledik. CSKA ile yaptıkları şampiyonluk maçında da ben, başkanımız ve teknik direktörümüzle birlikte izledik. İlgilendiğimiz doğru. Karadenizli kendisi, Artvinli. Spartak Moskova'da opsiyonu var. Spartak Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bizim Avrupa'da olmamamız dezavantaj gibi gözükse de, biz diğer takımlardan bir kademe daha iyi olabileceğimizi düşünüyoruz. Serdar Taşçı ile ilgileniyoruz ama netleşmiş bir şey yok.
Başakşehir başkanını dinledim bugün. Resmi bir teklif yok dedi ama Visca'nın bazı istekleri var. Büyük kulüplerde oynama arzusu var. Teknik heyet sıcak bakıyor. Gelişmeleri hep beraber takip edeceğiz"