Yeni sezon öncesi kadrosunu yabancı bir golcüyle takviye etmek isteyen Trabzonspor, transfer listesinde yer alan Paraguaylı golcü Barrios'un peşini son ana kadar bırakmamakta kararlı. Barrios için şartları son ana kadar zorlayacak olan Bordo- Mavililer, Paraguaylı golcüde olumlu bir sonuca ulaşamazsa Lille forması giyen eski Chelsea'li Salomon Kalou'nun işini bitirmeye çalışacak. Trabzon'un, kulübüyle 2016 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için şimdiden nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

BONSERViSi SORUN OLDU

Bordo-Mavililer'in her konuda anlaştığı Paraguaylı golcü Barrios'un, kulübü Guangzhou'yu parası ödenmediği için FIFA'ya vermesinden hemen sonra gerekli ödemenin yapıldığı öğrenildi. Trabzonspor avukatları bonserviste sorun yaşamamak için incelemede...

BİZE YAKIŞAN İSİMLER TRANSFER EDECEĞiZ

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, yeni sezon için kadrolarını takviye etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Bize yakışan, kadromuza uyum sağlayacak isimlerin peşindeyiz" dedi. Karaman, ince eleyip sık dokuduklarını da belirterek," Transfer için aceleci davranmıyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim