Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, Monaco'nun Senegelli forveti İbrahima Toure'nin Trabzonspor'a imza atacağını yazdı. Gazete 27 yaşındaki Toure'nin, vatandaşı Sow'a sorarak teklifi kabul ettiğini, haftaya imza için Türkiye'ye gideceğini de iddia etti

Malouda ve Bosingwa'yı kadrosuna katarak güçlenen Trabzonspor için Fransa'dan bir iddia geldi. L'Equipe gazetesi forvet arayışlarını sürdüren Karadeniz Fırtınası'nın Monaco'nun Sengalli golcüsü İbrahima Toure'yi bitirdiğini yazdı. 

FALCAO GELDİ, TOURE GİDİYOR 
Ünlü spor gazetesi L'Equipe, Monaco'nun Falcao'yu almasından sonra forvet bolluğu yaşadığına dikkat çekerek Toure'yi satmak istediğini belirtti. Gazete, teknik direktör Claudio Ranieri'nin bu sezonki planlarında Toure'nin yer almadığını, 2016'ya kadar sözleşmesi olmasına rağmen "makul" bir rakama Senegalli golcünün satılabileceğini, Trabzon ile görüşmelerin başladığını da iddia etti. 

MOUSSA SOW'A SORMUŞ 
Toure, geçen sezon takımının Fransa 2. Ligi'nin şampiyon bitirmesinde önemli katkı yapmıştı. İbrahima Toure geçen sezon 35 lig maçında 18 gol atmıştı. Toure için Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Nasr'ın da devreye girdği, Senegalli oyuncunun teklife "hayır" dediği belirtiliyor. İbrahima Toure'nin vatandaşı F.Bahçeli Moussa Sow'a Türkiye'yi ve Trabzonspor'u sorduğu da öğrenildi. Sow'un, "Türkiye cennet. Trabzonspor da bir futbol şehri" sözlerinden sonra teklife sıcak bektığı basında yer buldu. 

BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO 
Güçlü fiziği, 1.88'lik boyuyla hava toplarında oldukça etkili olan Toure için Trabzonspor'un 2 milyon euro vermeye hazır olduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilişim