Bundesliga'da ilk yarıyı 17 maçta topladığı 18 puanla kapatan Hannover 96, Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde bir hafta kamp yapacak.

Trabzonspor transfer gündemindeki Mame Diouf'ta takımla birlikte Antalya'ya geldi. Trabzonspor transfer komitesi Diouf'u burada izlemeye fırsatı bulacak. Kafalarda takılan sorularaı cevap arayacak olan Trabzonspor yönetimi Diouf hakkında son kararı Antalya'da verecek. 

BAŞKAN SICAK BAKMIYOR

İbrahim Hacıosmanoğlu, daha önce yaptığı açıklamada, “En az Berbatov kalitesinde, dünyaca ünlü ve tanınmış bir golcü alacağız” demişti. Bu nedenle de başkan Diouf’a çok sıcak bakmıyor. Ancak Mustafa Akçay, Hacıosmanoğlu’na Senegalli golcünün alınması yönünde rapor verdi. 

AKÇAY İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Mame Diouf’un takımın sistemine daha iyi uyacağını belirten deneyimli teknik adam, “Hızlı, güçlü ve hava toplarında da iyi. İsme takılmamalıyız. Diouf belki Berbatov kadar ünlü değil ancak gelip iki gol attığında kimse çıkıp, ‘Başkan bize ünlü birini almadı’ demez. Ayrıca Diouf’un yaşı da diğer adaylara göre çok daha genç” diyerekHacıosmanoğlu’nu ikna etmeye çalıştı.