Ankaragücü Başkanı Atilla Süslü, “Salı günü Emre’yle birlikte Bursa’ya gelip protokol yapacaktık. Pazartesi gecesi oyuncu bir anda vazgeçtiğini ve Trabzon’a gideceğini söyledi. Biz de şok olduk” dedi.

Bursaspor’un uzun süredir gündeminde olan Ankaragücü’nün 17 yaşındaki yıldızı Emre Taşdemir transferinde enteresan gelişmeler yaşandığı öğrenildi… Başkent ekibinin A2 takımında oynayan sol kanat oyuncusu Emre’nin Bursaspor’a transferinin direkten döndüğü bildirildi. Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Ankaragücü Başkanı Atilla Süslü, Emre Taşdemir için Bursaspor Kulübü’yle her konuda anlaşma sağladıklarını belirterek, yaşanan süreci şöyle anlattı:

SALI GÜNÜ İMZA ATACAKTIK

“Uzun süredir görüşmelerimiz sürüyordu. Salı günü Bursa’ya gelip, saat 11.00’de Bursasporlu yöneticilerle bir araya gelecektik. Emre de bizimle gelip sözleşme imzalayacaktı. Ancak, pazartesi gecesi ne olduysa Emre, vazgeçti. Zannediyorum ki, ailesinin baskısı oldu. Trabzonspor’a gitmek istediğini söyledi. Giray Bulak’la görüşmüşler. Sonuçta ikna edemedik. Yine kendisiyle görüşeceğiz. Olmazsa bizim de yapacak bir şeyimiz kalmıyor. Trabzonspor’la masaya oturacağız.”

1461’E GİDECEK

Emre’nin, ilk başta Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı ancak daha sonra hem ailesinin hem de menajerlerinin baskısıyla kararından vazgeçip Trabzonspor’un teklifini kabul ettiği öne sürüldü. Emre, Trabzonspor’a transfer olduğu takdirde 1461 Trabzon’a kiralık olarak gönderilecek. 17 yaşındaki oyuncunun ayrıca, yeşil beyazlı kulüpte son günlerde yaşanan sıkıntılarla ilgili tereddüt yaşadığını ve bu yüzden çark ettiği de ifade edildi.

BİROL HOCAYLA GÖRÜŞTÜM

Emre Taşdemir’le de dün görüşme fırsatı bulduk. Ailevi sebeplerden dolayı Bursaspor’a gelmeye sıcak bakmadığını söyleyen genç oyuncu, “Bugün –dün- Birol hoca da aradı Bursaspor’dan. Trabzonspor’la görüşmeler sürüyormuş” demekle yetindi.

TRANSFER - Ankaragücü'nün 1995 doğumlu milli oyuncusu Emre Taşdemir 200.000 TL + yetiştirme bedeli karşılığında takımımıza transfer oldu. Emre'nin Mayıs ayına Ankaragücü forması giyecek.

Ayrıca takımımız bu transfer için Bursaspor ve Galatasaray ile yarışıyordu.