Trabzonspor'a transferde kötü haber.. Bordo-Mavililerin Olcan'ın satılması halinde alternatif olarak düşündüğü Trabzon Kökenli oyuncu Aydın Karabulut'u Bursaspor'a mı kaptırdı. 

 Bursaspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu öncesi  başkan adayı Mesut Mestan, Sivasspor'dan Aydın Karabulut ile 4 yıllık ön protokol  imzaladı.

Mestan, sezon sonu Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın  Karabulut'u transfer görüşmesinde bulunmak üzere menajeri Erdem Karagöl ile  Bursa'ya davet etti. Mestan'ın ofisinde gerçekleştirilen görüşmede taraflar her  konuda prensipte anlaşma sağladıktan sonra Aydın Karabulut 4 yıllık ön protokole  imza attı.
 
Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Mestan, yaptığı açıklamada, olağanüstü  genel kurulda başkan seçilmesi halinde Aydın Karabulut'un 4 yıl süreyle  yeşil-beyazlı formayı giyeceğini kaydetti.
 
Aydın Karabulut'un çok yetenekli bir oyuncu olduğunu dile getiren  Mestan, "İnşallah genel kuruldan bizler de alnımızın akıyla çıkacağız ve Aydın  Karabulut, Bursaspor formasıyla performansının çok daha üzerine çıkarak çok daha  fazlasıyla adından söz ettirecektir. Daha önce de Aydın'ın Bursaspor'a transferi  gündeme gelmişti fakat olmamıştı. İnşallah bu kez transfer gerçekleşecek" dedi.
Editör: TE Bilişim