Trabzonspor'da elde kalan ve kadroya giremeyen isimlerle yollar ayrılma aşamasına gelirken hiç bir futbolcunun menajerlerine zorluk çıkarmaması yönetim tarafından kendilerine iletildi. Bugün resmi web sitesinden de yapılan açıklamada "Kadroda revizyona gidilerek kadro ve bütçe disiplini sağlanacak." ve "Devre arasında kaliteli oyuncu bulmanın zorluğu göz önüne alınarak mümkünse eksik bölgelere öncelikle takas yöntemiyle iyi oyuncu takviyesi yapılacak." ifadeleri yer alırken gözler transfer dönemine çevrildi.

MUHAMMET DEMİR İÇİN TAKAS VE PARA 

Trabzonspor'un kurmayları öncelikli olarak Gaziantepspor'da forma giyen Muhammet Demir için nabız yoklarken oyuncuyla parasal konularda anlaşma sağlandığı ve bu ismin "FEDA" diyeceği belirtildi. Öte yandan sıkıntılı bir kadrosu bulunan ve alternatif oyuncular arayan Gaziantepspor bu transfer karşılığında Trabzonspor'dan Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve Deniz Yılmaz üçlüsünden en az iki ismi kadrosuna katmasını planladığı ifade edildi. Her iki kulüp yöneticileri ilerleyen günlerde bu transferi resmiyete dökerek imzaların atılacağı konusunda fikir anlaşmasına vardı.

LUCESCU'NUN TAVSİYELERİ

Sezon sonunda Lucescu'yu takımın başına getirecek olan ekipte yönetime genç ve dinamik oyuncuların alınması yönünde bir direktir veren Lucescu'nun alınacak isimlere olur vermesinin ardından transfer çalışmalarına hız verilecek.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU

Trabzonspor'da teknik direktör konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Lucescu ile sezon sonu anlaşma sağlayan Bordo Mavililerde devre arası takımın başına Hami Mandıralı'yı getirmeyi planlıyor. Sezon sonuna kadar takımı Mandıralı'nın yönetmesi ve Lucescu'nun gelmesiyle birlikte bu teknik adamın yardımcısı olacağı ve gerek şehir, gerekse de kulüp hakkında ki ince nüanslarda Romen hocaya yardım edeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Hasan Yılmaz - HaberTS
Editör: TE Bilişim